Ortopedické topánky malé mook recenzia

Kasablanca na Piatok 23. mája - 10:06

Zistil som to od priateľa (jej dcéra je 2 a pol roka), že v našom Chavain Boulevarde, medzi dvoma kaviarňami v Afrike a Fantikoff, bol otvorený detský ortopedický obchod s obuvou „Little Mook“ - časť veľkého reťazca obchodov v Rusku. Tam ortopedický lekár prijíma bezplatne (ale možno len v máji alebo rozšíri túto službu), vyberie sa obuv pre deti s vhodnými vložkami. Odporúčam všetkým matkám chodiť a vidieť, náhle stavať obchod. Nebol som tam, pretože tí najmenší sú stále vo vnútri a nie je čo merať

Bellflower v sobotu 24. mája - 9:53

Vďaka za tip - najstarší čoskoro kúpi topánky. Poďme sa pozrieť. Som rád, že v našom meste sú dobré obchody.

Katyufka dňa 25. mája - 11:33

Nedávno sme prešli okolo tohto obchodu s dieťaťom, ale nemohli sme ísť dovnútra, bolo tam veľa ľudí. Chceli by ste vedieť, aké ceny tam boli?

Bellflower na nedeľu 25. mája - 20:07

Všetci ideme. počasie je veľmi nepríjemné. a nechcú chodiť.

Elena na 2. júna - 14:40

Kúpim pre svoju dcéru minimen topánky, to sú veľmi správne topánky, s podperou oblúka a pevnou pätou, atď. Kvalita je mnohokrát lepšia ako domáca Kotofey, antilopa.
Mimochodom, ortopedické topánky, s jeho lekársky účel v Yoshkar-Ola, nie sú predávané, pár asi 3,5 tisíc stojí za to. A tie topánky, ktoré sa predávajú s väčšou pravdepodobnosťou, majú preventívny charakter.

Bellflower v sobotu 21. júna - 21:18

Dnes sa konečne dostal do tohto obchodu. Čo je zvláštne - bol som jediný kupujúci. Pýtala sa na ortopéda, bude to len začiatkom júla, recepcia je stále zadarmo. Pokiaľ ide o ceny, samozrejme, nie všetko vyzeralo, ale ceny od asi 1000 r. Malý chlapec sa pozrel na letné otvorené sandále pre 980 str. (ako možnosť pre ďalšie 1320 str.). Ide o preventívne topánky. Pokiaľ ide o liečbu, nepozrel som sa, ale myslím si, že je to ešte drahšie. Vo všeobecnosti je možné, že ide v skutočnosti o ortopedické správne topánky.

Elena v sobotu 21. júna - 22:49

Môžem s istotou povedať, že terapeutická obuv je veľmi drahá - napríklad Perseus stojí 3,5 tisíc párov a musíte ju meniť každé 2 mesiace.
Takže je lepšie šetriť na zdraví.

Bellflower v pondelok 23. júna - 9:51

Tu je to, čo je uvedené v prospekte tohto obchodu:

Shop zdravá detská obuv "Little Mook" t

Detská preventívna a ortopedická obuv najlepších európskych výrobcov ("Minimen", "Mega", "Bear Panda", "Felix");

Počítačová diagnostika nôh;

Individuálny výber profylaktických a ortopedických vložiek;

Súvisiace ortopedické výrobky (masážne prípravky);

Irina So So 16 - 20:28

Ako každý pravdepodobne vie, trikrát pred rokom dieťaťa by mal ortoped preskúmať. a takýto špecialista nebol k dispozícii vo všetkých poliklinikách, takže prvé dve skúšky, ktoré sme strávili s našimi dcérami v druhom poliklinike. Úprimne, dobré nestačí. Strašidelné fronty a všetko podobné. A potom už tretí krát to bolo potrebné. Nechcel som ísť rovno ku kolike Išli sme na "Malý Muk". Som nadšený. Fronta bola naozaj od jednej osoby, ale so záujmom hrala so záujmom niekoľko minút, pretože tam je niečo tam. Veľmi príjemný lekár. Prezrel som. Na zaznamenanej karte. Povedal, že áno ako. Všeobecne platí, že sa mi páčil výlet na ortoped

Bellflower dňa So 16 - 21:16

Veľmi dôležité posolstvo.

Potrebujem dieťa k ortopédovi. Boli sme na klinike 2 v mesiaci, dali na dyspláziu, sme sa narovnal neskôr (masáž v kúpeli, atď), teraz musíme zabezpečiť, aby dieťa je v poriadku.

Koľko je inšpekcia?
Berú deti?
Aké hodiny?

Irina na piatok 17. augusta - 20:08 hod

Mimochodom, my sme tiež dostali dyspláziu.. Táto diagnóza sa všeobecne dáva takmer každému (pravdepodobne v móde). Prirodzene, nič také nebolo, ale nechali ho na svedomí lekárov. Pokiaľ si pamätám, dysplázia sa deje u jedného dieťaťa z tisíca. a zrejme všetky tieto prípady v našom meste
Tak tu, skontroloval nás zadarmo. Na úkor detí nemôžem s istotou povedať, ale súdiac podľa prítomnosti prebaľovacieho pultu to akceptujú. Boli sme vo štvrtok. Recepcia bola od 15 do 18 hodín.

Bellflower na 18: 00-8: 04

Veľmi pekne ďakujem. Skúsme sa tam dostať! Určite sa musím uistiť, že s ním je všetko v poriadku, pretože panvová práca mohla stále zanechať následky. Hoci. Prechádza dokonale a vstáva na nohy, už sa snaží chodiť!

Irina v pondelok 18. augusta - 20:52

Vôbec nie! Už sa snaží chodiť, trieda! Dúfam, že som si celkom istá, že ísť na ortopéd bude len formalitou na upokojenie mojej mamy.

Bellflower na Mon Aug 18 - 21:08

Dúfam, že áno!
Pokúsme sa ísť.
Nikto nevie, možno majú telefón? Vzal som si cesty - nebolo to tam.

Bellflower na Št Aug 21 - 16:20 hod

Hurá! Išli sme k ortopédovi. Nádherný špecialista! Pozrel som sa, povedal som, že všetko je v poriadku s nami a teraz bude potrebné prísť za 1 rok a 2 mesiace (keď už chodím), aby som sledoval nohy!
Povedal, že skutočnosť, že predchádzajúci ortopedický lekár ma veľmi vystrašil účinkami panvovej práce, bola nezmyslom. Dysplázia je zaostalosť kĺbov a princíp pôrodníckej starostlivosti na to nemá vplyv.
A ten ortoped ma porušil a povedal: "Čo neurobilo kesarvo? Prečo si sa porodila?"
A dysplázia sa stále odvíja od zvýšeného tónu av správnom čase prechádza!
Čoskoro mám v pláne redukovať ten starší - nechať sa pozrieť. A topánky, ktoré sledoval pre pád na 1,5 tr.

Recenzie ortopedickej detskej obuvi

19:34 01.03.2019 Elena

Kupujeme detské sandále nie je prvýkrát. Osvedčené a kvalitné topánky, naozaj sa nám páči. Dieťa je príjemné, viditeľné zmeny pozitívne a cena je najnižšia. Tento nádherný obchod odporúčame všetkým!

17:45 28.02.2019 Lyudmila

Antivirus sandále naozaj páčilo, akonáhle sa oblečili dieťa prestalo klopýtať, prišli dokonale, ani vzlietnuť, dieťa je 1 rok starý a 1 mesiac starý. Veľmi vďačný konzultantovi. Ďakujeme za Váš obchod, budeme od vás naďalej nakupovať. Prial by som si, aby tam bolo viac takých vedomých predajcov ako vo vašom obchode, radím, kto potrebuje ortopedickú pomoc a topánky, kontaktujte tento obchod.

14:43 02.28.2019 Nádej

Nosíme tiež Sursil Ortho topánky a sme spokojní. V "Malá múka" najviac rozumné ceny ortopedické topánky. Vďaka obchodu!

07:58 26.02.2019 Suhl

Ahoj) na pokyn ortopéda, zmenil všetky topánky na dieťa. Dobrý rozsah veľkostí sa zistil len tu a vo veľkých množstvách (od 30 a viac). Vďaka za pomoc

12:57 25.02.2019 Elena

Veľmi pekne ďakujem, topánky sú skvelé. Teraz budeme nakupovať len vo vašom obchode.

23:44 22.02.2019 Olga

Dobrý obchod, priateľskí a pozorní konzultanti. Kúpili sme antiwalse sandále Sursil Orto. Veľmi spokojní

11:39 02.02.2019 Margarita

Vyrobené pohodlné a krásne. Som rád, že model je vyrobený na úzkej nohe. Dcéra šťastná) Vynikajúca obuv za atraktívne ceny. Obchod - nález pre deti s problémovými nohami.

22:35 02/18/2019 Svetlana

Veľmi pekne ďakujem za pohodlné topánky pre deti! Vzal som svojho syna na prvé kroky, páčilo sa mu to, dal ho a šiel, nesnažil sa ho zobrať, rýchlo použil.

15:16 02/18/2019 Catherine

Veľmi pekne vám ďakujeme za kvalitu a potrebnú obuv! Toto je 7. alebo 8. pár z vášho úžasného obchodu! Topánky vynikajúcej kvality! Pracovníci obchodu sú veľmi pozorní a vnímaví!

15:25 17.02.2019 Svetlana

Skvelá zimná obuv. Dieťa je šťastné, pohodlné, teplé. Zimné korčuľovanie ako nové.

16:19 02/16/2019 Lily

Sandále dobre fixujú nohu a dieťa sa nosí s radosťou. Dieťa sa môže ľahko vzlietnuť a obliekať (máme 2 roky 7 mesiacov). Farba topánky sa hodí na rôzne oblečenie. Pestované od 21 veľkosti, opäť chceme objednať rovnaké sandále. Vďaka výrobcovi!

15:48 03/15/2019 Marec

Ďakujem, skvelé, topánky sú skvelé, dieťa začalo chodiť lepšie a je pohodlné a pohodlné. Teraz budeme nakupovať len vo vašom obchode.

15:04 02/14/2019 Tatyana

Objednávame len od vás!) Už ste si kúpili 5 alebo 6 párov. Vynikajúca kvalita, aj po chvíľke ich funkcie sú vykonávané!

07:18 02/14/2019 ELENA

Nádherné topánky zakúpené vo vašom obchode! Veľmi spokojný s nákupom! Toto je náš druhý nákup, predtým kúpené sandále, ktoré nosíme s radosťou. Veľmi vďačný manažérovi IRINE za zdvorilý a kvalitný servis. Všetko najlepšie a úspech do vášho obchodu.

17:56 12.02.2019 Natalya

Je správne poznamenané, že nohy dieťaťa rastú veľmi rýchlo a topánky je potrebné kupovať dosť často. Mám tento problém znásobený dvoma, pretože Pestujem dvojčatá)). Kúpil Sursil Ortho sandále pre oboch. Hľadal som topánky s tvrdým dnom. Chlapci sú pohodlné. Z týchto sandálov, ktoré vyrástli, bude nový pár rovnakou firmou. Odporúčam.

23:20 11.02.2019 Svetlana

Kúpime si topánky od vás nie prvýkrát, Sursil - Orto, sú veľmi spokojní s kvalitou, topánky sa nenosia, perfektne zapadajú na nohu. Mám dve deti, kupujem syna a dcéru, môjho syna antivalgusnuyu plus vložky a moju dcéru ortopedickú profylaktiku, kupujeme sandále v záhrade a pre dom, naposledy som si kúpil tenisky. Veľmi pekne ďakujeme za prijateľné ceny a kvalitu!

17:31 11.02.2019 Lily

Až 2-ročný syn všade (ploché, pouličné) turecké topánky. Potom som potreboval pevné pozadie a šnurovanie. Potom 4 roky nosenia "normálnej" detskej obuvi. A my sme sa upokojili a lekár nevyžadoval, ale márne. Keď mal 6,5 rokov, keď bol vyšetrený ortopédom v sanatóriu, bolo potrebné vytvoriť pevné pozadie s vysokými baretami. Odporúčali sa turecké alebo ruské ortopedické topánky. Nemala som rád turečtinu, ale z Ruska som si vybrala Sursil-Orto. Čo môžem povedať o topánkach, tvrdých a tvrdých, noha „neopustí“ na stranu, syn nemôže ako on „chce“ chodiť, ale potrebujeme pre nich ortopedické vložky. Nákup šťastný. Pre dom kúpim o jednu veľkosť menšiu a myslím, že moja dcéra tiež potrebuje také topánky.

18:44 10.02.2019 Elena

V internetovom obchode "Little Mook" kúpil 2 sandále a tenisky pre dieťa značky "Sursil-Orto", kvalita topánok bola spokojná. Dieťa je pohyblivé, takže topánky boli veľmi intenzívne vykorisťované, ale zároveň sa nikde nikde neroztrhali ani netreli. V budúcnosti si kúpim topánky pre dieťa v obchode "Little Muk".

11:45 09.02.2019 Anna

Nakupujeme topánky v Little Flour 3 roky a nikdy som neľutoval moju voľbu. Predajcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí, určite si pomôžu s výberom, vyberú správny pár. Deti sú radi behať v sandáloch

13:33 02/08/2019 Elena

Toto je náš tretí nákup v "Little Muk". Som spokojný, prinášajú domov s príslušenstvom, cena je lacnejšia ako v bežných obchodoch. Beriem si topánky, asi 1 cm, noha môjho syna rastie veľmi rýchlo. Jedinou nevýhodou je, že antivírusové topánky majú malý výber. Veľká požiadavka na rozšírenie rozsahu pre kosolapikov. A tak je každý šťastný.

23:07 05.02.2019 Catherine

Detské sandále nekupujeme prvýkrát v tomto obchode. Sursil Orto Osvedčená a kvalitná obuv. Veľkosť 25 ide na 16,5 cm v stielke, ktorá je ešte pohodlná, táto topánka je pod samostatnou stielkou. Chcem poznamenať, že naša dievčina má nohu s plochým valgusom, nohavice s vložkou majú pozitívny vplyv na zmenu nôh. Dodanie v dohodnutom čase, presne a včas. Cute girl konzultant orientovať telefonicky o prítomnosti v rozsahu veľkostí. Ďakujem.

16:52 04.02.2019 Svetlana Anatolyevna

Kúpil si novú dvojicu starých, kvalitných vo výške, pohodlne, a čo je najdôležitejšie, nohy ich postavili rovno. Je len škoda, že výber antivírusovej obuvi je tak malý (((

skupina

Sieť obchodov detskej obuvi "Little Muk" Perm

informácie

Popis: Každé dieťa potrebuje pohodlnú obuv na aktívne preskúmanie sveta. V sieti obchodov "Little Mook" sa predávajú detské topánky pre každý vkus! Zobraziť celý príbeh...

Predajňa detskej obuvi Little Muk Vám ponúka produkty, vďaka ktorým si môžete byť istí správnym vývojom pohybového aparátu Vášho dieťaťa. Prezentujeme vysoko kvalitné topánky, ktoré boli schválené ortopédmi a spĺňajú medzinárodné štandardy. Preto, ak potrebujete detskú ortopedicko-profylaktickú obuv overenú v priebehu mnohých rokov praxe, predajňa Little Muk ponúkne možnosť, ktorá bude vyhovovať vášmu dieťaťu tak vo veku, ako aj vo fyziologických vlastnostiach vývoja.
NAŠE OBJEKTY:

Mikai - Spoločné nákupy v Perm

  • inzeráty

Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky (recenzie)

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa bagira86 »07 Mar 2015, 01:54

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa Ksenia 12345 »08 Apr 2015, 19:11

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa Ksenia 12345 »09 Máj 2015, 21:26

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa pre Lenok-t »24. jún 2015, 19:51

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa Lubastika ”25. jún 2015, 11:00

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa od Oksana_Cherri »21. júl 2015, 13:20

Re: Ortopedické výrobky pre vaše zdravie + topánky

Správa last_leaf »aug 04 2015, 16:31

Dobrý deň!
Objednal som si ortopedické vložky ST-169, pekné kožené vložky, perfektne sa hodia do topánok a tenisiek. Vonia trochu, ale zvetrané. Vo veľkosti, uzavreté na mriežke veľkosti. Cena. vynikajúce.
Rohož je masáž, dieťaťu sa to páčilo, nohy prešli cez ňu, hovorí, že je to pekné. Získané pre prevenciu flatfoot.

No, samostatne budem písať o ortopedických vankúšoch.
Predtým som si vzala ortopedický vankúš zo svojej sestry a snažila som sa spať, zrazu sa vám to nebude páčiť. Je tuhá a malá. Ale pohodlné.
Preto som sa rozhodol objednať si vlastné.
Zakzyvala sa z prírodného latexového ergonomického tvaru TOP-202 / Článok: TOP-202
a dieťa z prírodného latexu TOP-204 / Článok: TOP-204 (rovnaké, len malé, deti, nízke valce).
Všetko je ako na obrázku av popise. S obliečkou na vankúš z peknej mäkkej tkaniny.

Keď som vytiahol krabicu, vankúš sa zdal veľmi mäkký, môj manžel a ja sme boli prekvapení, ako sa taký mäkký vankúš dá nazvať ortopedický vankúš?
V skutočnosti je to veľmi pohodlné a keď leží na povrchu postele, je celkom elastické. Všeobecne platí, že som konečne pohodlne spať!
Vzhľadom na problémy s mojím krkom, tieto problémy sa stali oveľa menej!
Dieťa tiež spí bez problémov na takomto vankúši, hovorí, že je pohodlné a páči sa jej.

Ďakujeme Vám za organizáciu užitočného nákupu!

Recenzie práce v spoločnosti Little Muk, salón detskej ortopedickej obuvi

Nechajte spätnú väzbu na prácu v Little Mook, salóne detskej ortopedickej obuvi (bez registrácie)

Od 13. februára do 20. februára ministerstvo práce určilo počet nezamestnaných Rusov

Vladimir Vladimirovič Putin vo svojom prejave na Federálnom zhromaždení povedal, že mzdy v Rusku by mali rásť rýchlosťou, ktorá nie je nižšia ako miera inflácie.

Rostrud môže byť poverený, aby zamestnanci mohli rýchlo prijímať peniaze, ktoré zamestnávateľ neplatí

Detská ortopedická a anatomická obuv. Kontrola ochranných známok

Ortopédi a pediateri odporúčajú rodičom, ktorí začínajú chodiť, kupovať ortopedické topánky pre „prvé kroky“. Ortopedické detské topánky prispievajú k správnej tvorbe detských nôh, správnej chôdzi a držaniu tela.
Odborníci vysvetľujú, že správne vybrané detské topánky výrazne prispievajú k prevencii rovných nôh a zabraňujú iným chorobám nôh.

Rovinnosť - zmena tvaru chodidla, charakterizovaná vynechaním jej pozdĺžnych alebo priečnych oblúkov (to sú dve formy plochej nohy, môžu byť kombinované). Všetky deti do 2 - 3 rokov majú pozdĺžny oblúk nôh plochý a to je úplne normálne, pretože noha dieťaťa sa začína tvoriť a stáva sa „normálnym“ obrysom a obrysmi približne o 3 roky. U dospelého sú oblúky chodidla normálne konkávne a elastické, u malého dieťaťa je v mieste oblúka tuková podložka, ktorá dáva obrys plochej nohy.

Noha tvorí a získava klasický vzhľad 5-6-7-8 rokov, niekedy neskôr. Až do veku 5-7 rokov, zatiaľ čo sa tvoria kosti dieťaťa, diagnóza „plochých nôh“ sa nerobí.
Dieťa môže byť diagnostikované inštaláciou s plochým valgusom (jedna z najbežnejších diagnóz u detí mladších ako 5 rokov) a inštaláciou varus foot. Môžeme povedať, že tieto diagnózy hovoria o predispozícii k plochým nohám.
Inštalácia chodidla s plochým valgusom (x) - päta je vychýlená smerom von, noha je naklonená smerom dovnútra. Vnútorný okraj topánky s takou deformáciou sa vymaže. Varusová inštalácia nôh (o-tvar), keď je noha opláštená vonku (podobne ako u nohou). Vonkajší okraj topánky s takou deformáciou sa vymaže. Takéto ochorenia sa vyskytujú častejšie u fyzicky slabých, často chorých detí, takže najprv by všetci rodičia mali pracovať na všeobecnej podpore zdravia a tvrdnutí.
Ak je dieťa fyzicky aktívne, nesťažuje sa na bolesť v nohách, topánky dieťaťa z vnútornej alebo vonkajšej strany nie sú silne vymazané, potom by ste sa nemali príliš starať o to, aby ste boli v predstihu. V mnohých iných krajinách sa takéto diagnózy vo všeobecnosti nepovažujú za závažné.

Okrem špeciálnych ortopedických (profylaktických a terapeutických) topánok a vložiek sú výbornou prevenciou proti plochým nohám: t
- chôdza naboso na tvrdom koberci, v lete na piesku, drobných kamienkoch, tráve a iných nerovných a nerovných povrchoch;
- Masážne cesty (rohože);
- jazda na bicykli (ak je to možné naboso alebo s ponožkami);
- lezenie po švédskom rebríku;
- masáže a špeciálne cvičenia.

Nezáleží na tom, aké topánky si vyberiete pre svoje dieťa, ortopedické alebo anatomické, pre správny vývoj detskej nohy, Dôležité je, aby topánky boli dostatočne ľahké, pohodlné a dobre fixované.

Pre zdravie detských nôh je najdôležitejšie vybrať správnu obuv.
1. Nové topánky by mali byť o 0,5-1 cm dlhšie ako noha (zima, berúc do úvahy teplú špičku).
2. Topánky by sa mali dobre prispôsobiť nohe, berúc do úvahy anatomické vlastnosti, to je možné dosiahnuť suchým zipsom a šnúrkou. Áno, a deti sa naučia rozopínať rýchlejšie a neskôr zapínajú takéto spojovacie materiály. Suchý zips je oveľa pohodlnejší ako klasické spony a zipsy pre dieťa.
3. Prítomnosť tvarovaného tvrdého pozadia by mala byť jedinou časťou bez švov a záhybov. Pre najmenších by mal byť podklad dostatočne vysoký - to zaručuje dobrú fixáciu nohy.
S takýmto pozadím a zipsami môže byť otvorená časť nosa (špička) na detských sandáloch. Ale topánky "pre prvé kroky," je žiaduce, aby si stále s uzavretým nosom (guľatý tvar!), Pretože deti často lipnú, zakopnutia, zaklopať na objekty s nohami.
4. Topánky by sa mali prispôsobiť nohe, ale nemali by byť príliš úzke, môže viesť k deformácii nohy, prsty by sa mali voľne pohybovať.
5. Podrážka by mala byť protišmyková, s malým zdvihom päty (pre dojčatá, výška päty sa odporúča 5-7 mm, pre deti od 2 rokov 1-1,5 cm), zdvíhanie by malo trvať aspoň 1/3 dĺžky podrážky. V takýchto topánkach sa dieťa nebude miešať, zrútiť, takýto výťah päty prispieva k rovnomernému rozloženiu hmotnosti v chodidle.
6. Materiál podrážky musí byť dostatočne hustý, ale pružný v miestach, kde je noha ohnutá. To znamená, že podošva musí byť tvrdá v chrbte a pružná v luku, ale neohýbajte v polovici! Na podrážke detskej obuvi by nemali byť hlboké reliéfy (kresby).
7. Originálna koža je ideálnym materiálom pre detskú obuv. Alternatívne topánky s textilným zvrškom a kožou vo vnútri. Koženka, guma - veľmi zlá priedušnosť.
8. Zvláštne pozorovanie - topánky z červenej kože a semišu, dokonca aj dobre známi výrobcovia často špinavé, keď mokré. Preto, pre deti, ktoré môžu „vynechať“ v nohaviciach, sa neodporúčajú jasne červené topánky. Dye môže pôdy ponožky, pančuchy a oblečenie, ak dieťa drepy dole.
Ak si stále vyberiete červené topánky a topánky, otrite kožu vlhkou handričkou (vreckovkou), ak je na ňom stopa, znamená to, že vaše topánky sa znečistia.

Väčšina rodičov verí, že hlavná vec v ortopedickej detskej obuvi je podpora nártu (niekedy nesprávne nazývaná stupor). Po prvé, tento kopec na podrážke (stielka) je správne nazývaný subsupper. Po druhé, skutočný pevný podsvodnik sa vyskytuje len v nápravných ortopedických topánkach (vybraných na základe vymenovania ortopedického chirurga). Mimochodom, ak topánka má tvrdé dno a nie je na mieste (napríklad topánka je veľká), je to veľmi zlé a môže vážne ovplyvniť tvorbu nohy. Po tretie, subupper (vankúš-podpora nártu) v podmienečne ortopedickej topánke sa ľahko lisuje stlačením a vo väčšine prípadov nie je vôbec veľký, preto má mierny preventívny účinok.
Okrem toho sa predpokladá, že veľká priehlavok (vysoká a pevná slnečnica) môže rušiť normálnu tvorbu chodidla. U detí sa namiesto podpory priehlavku funkcia tlmiča nárazov vykonáva tukovou podložkou umiestnenou v mieste oblúka (oblúka) chodidla. Subupper by mal byť mäkký a pružný, aby sa stlačil a narovnal pod tlakom nohy. Noha by mala fungovať sama a mala by mať podnet na správne formovanie.

Ak neberiete do úvahy subsupper, väčšina ortopedických topánok môže byť skutočne nazývaná anatomická. Preto pri výbere obuvi pre dieťa je potrebné pozrieť sa na vyššie uvedené body spolu: správne ohýbanie podošvy, tvarovaná pevná päta, dobrá fixácia. Stielka môže byť odnímateľná, má viacvrstvovú priedušnú štruktúru, ale v každom prípade (vnútorný povrch topánky) by mala byť takmer plochá, nepočítajúc subshell, niekedy je výťah pozdĺž vonkajšieho okraja stielky. Stielka môže mať ohyby, ale nemala by byť silne zakrivená.

Ponúkam stručný prehľad populárnych značiek v Rusku, ktoré ponúkajú ortopedické a anatomické detské topánky.

Najznámejšie ruské ochranné známky.

1. TM Kotofey, je vyrábaný Egoryevsk-Obuv, jeden z najväčších výrobcov obuvi pre deti v Rusku. Kotofey je jednou z mála ruských značiek, ktoré šijú všetky topánky v Rusku. Mnoho malých ruských značiek objednať výrobky v Číne.
Topánky majú dobrú kvalitu za prijateľnú cenu. Poteší širokú škálu štýlov, farebné modely. Jednoduché moderné modely, pohodlné podložky. Topánky Kotofey si dlhodobo zachovávajú svoj dobrý vzhľad. Rozsah veľkostí začína veľkosťou 17.
Takmer všetky topánky a čižmy Kotofey spĺňajú požiadavky „správnej obuvi“. TM Kotofey topánky sú podmienečne ortopedické, väčšina modelov má subupper (instep).

2. TM Antelope (Moskva) je ďalší známy ruský výrobca detskej obuvi.
Jednoduché, pomerne kvalitné, lacné topánky, mnoho modelov, rôzne farby. Rozsah veľkostí začína veľkosťou 19.
Nie všetky modely spĺňajú požiadavky "správnej" obuvi, preto si starostlivo vyberajte topánky najmä pre deti do 3 rokov.

Ďalšie známe ruské značky: Skorokhod Detská obuv Factory (Petrohrad), Zebra (Moskva), Alligasha (Flip, Moskva).

Turecká ortopedická obuv je v Rusku veľmi obľúbená. Slávne turecké značky vyrábajú vysoko kvalitné topánky, ktoré sú lacnejšie ako známe európske značky za cenu.

3. Králičie (ortopedické) a Cansucan bebe (anatomické) detské topánky sú vynikajúcou hodnotou za peniaze. Obuv je jednoduchá, pohodlná, nestráca vzhľad. Rozsah veľkostí týchto TM začína veľkosťou 18.
Mimochodom, značka Cansucan bebe je v Rusku zastúpená tureckou spoločnosťou Tashi-Orto, dlhou známou značkou ortopedických topánok v Rusku. Tashi-Orto má modely pre najmenšie nohy 16-17 veľkosti, ale modelová rada tejto značky nie je potešená odrodou.

4. Bezchybne „správne“ ortopedické lekárske topánky zahŕňajú turecké minimum a ortopediu. A za cenu sú podstatne drahšie ako predchádzajúce značky.
Tieto značky sa vyznačujú špeciálnym vnútorným tvarom topánky, ktorý poskytuje vysokú úroveň pohodlia, povinnú prítomnosť vysoko tuhého pozadia a preventívnu ochranu proti podvodom (podpora klenby). Podrážka je tuhá, ale pružná v luku, deti si všimnú, že je vhodné skočiť a behať v tejto topánke.
Je pravda, že v spravodlivosti je potrebné poznamenať, že topánky sú ťažšie ako vyššie uvedené králik a Cansucan. Topánky sú odolné, ale vzhľad pokožky sa zhoršuje pomerne rýchlo, čo je veľký mínus pre drahé topánky. Modely jesene 2009 (napríklad uzavreté topánky a mokasíny) stoja v priemere 3000 rubľov.

Európske značky boli vždy drahšie ako ruské a turecké značky. Ide napríklad o overenú nemeckú detskú obuv, a nie o bezmennú taliansku obuv na dovolenku, ktorá sa v skutočnosti vyrába v Číne.

5. Ako príklad by som chcel nazvať topánky ECCO (anatomické), značkové obchody tejto značky sú vo väčšine veľkých miest Ruska. Prekvapivo, ale teraz v nových ekonomických podmienkach, obuv ECCO (Dánsko) sa dá kúpiť lacnejšie ako turecká. Modely jesene 2009 stoja v priemere 3000 rubľov. A počas predaja spoločnosti o 20-40% lacnejšie. V malých obchodoch, ktoré ponúkajú tureckú ortopedickú obuv, takéto zľavy v zásade neexistujú.
Charakteristickým znakom topánok ECCO v porovnaní s tureckými značkami je neuveriteľne pohodlný a trvanlivý (nestráca vzhľad).

6. Totto
Veľmi kvalitné topánky pre prvé kroky, vyrobené podľa všetkých pravidiel ortopédie. Majú vysokú, pevnú pätu, na bokoch mierne zvýšenú tuhosť, ktorá umožňuje dobrú fixáciu nohy a zabraňuje jej odchýleniu sa od roviny. Podrážka je tvrdá, ako v sovietskych sandáloch, ale valec je vyrobený. Päta s výškou 6 mm má z vnútornej strany veľkú dĺžku - ortopedickú pätu. Zabraňuje zablokovaniu a torzii nohy. Zapínajú sa 2 popruhmi a suchým zipsom a model 02 a 03 sú šnurované, všetko je prispôsobené rôznej plnosti a výťahu. Vhodné pre bacuľaté a tenké nohy. Mnoho rôznych farieb. Vo vnútri topánok sa nachádza prírodná koža. Existuje anatomické usporiadanie priehlavku. Vzali tieto sandále pre mladšieho syna. Nosil ich ortoped - skóre je vynikajúce! A potom tam sú topánky uzavreté pre ulicu a pre chladnejšie počasie. Vhodné aj pre každú nohu. Naša ruská výroba v Petrohrade. Rovnaká obuv sa vyrába pod značkou EXPLOIT a jedným z nich je aj medveď Panda.


Kúpiť topánky so svojím dieťaťom. Aká značka je vhodnejšia pre vaše dieťa - stojí za to určiť si to sami, bez toho, aby ste sa spoliehali na rozhodnutia iných rodičov. Výber závisí od individuálnych vlastností nohy (šírka, zdvih, atď.) A rôzne modely rovnakej značky sa môžu značne líšiť.
Veľkosti rôznych výrobcov navyše nie sú rovnocenné - napríklad topánky Orsetto sú „veľké“, králik - zodpovedá našej obvyklej veľkosti. Tiež úplnosť topánok pre rôzne značky nie je rovnaká.

Názory na spoločnosť "Salon detských ortopedických topánok, Little Muk" t

Posledné recenzie v Moskva

Moja spätná väzba je pozitívna, na môj prvý, bohužiaľ nebude. Obrátil sa na toto miesto na odstránenie zubov, ktoré boli

Spoločnosť "City Windows" presklala náš byt v Mytishchi (zasklenie lodžie na Kolpakovej ulici). Veľký extra izba dopadla! súvislosť

Na odporúčanie priateľa oslovil Viktora Trepashkina do agentúry „Trepashkin a partneri“, aby vyriešili problém so zamestnávateľom. Chcel som preložiť

Urobil objednávku 8. marca, dostal potvrdenie list, telefonoval a určil doručenie na 12.. Ako výsledok, 12 v popoludňajších hodinách, sa ukázalo, že

Recenzia firmy Salon detskej ortopedickej topánky Little Muk

Späť na stránku spoločnosti

Bohužiaľ, zatiaľ žiadne recenzie. Ak ste sa zaoberali spoločnosťou "Little Mook", tak prosím, nechajte svoj názor. Vaša spätná väzba bude užitočná pre ostatných.
Neodstránime žiadne negatívne recenzie. Sme za objektivitu a poctivosť!

Môžete si tiež prečítať recenzie konkurentov:

Nastal čas objednať si formulár a náhodne naraziť na túto spoločnosť, bol príjemne prekvapený rozsahom, množstvom.

Veľký obchod. Veľký výber tovaru a kvalitné služby, odporúčam

Forma je tak-tak, cena je príliš vysoká. V každom obchode si môžete kúpiť lacnejšie. Postoj k zákazníkom boorish.

Ortopedická obuv a veľký výber

Kúpili sme vynikajúcu ortopédiu na Detskom území v Borschagovke. Sandále TopiTop (turečtina) 30 s. Ružová s kvetmi 100% ortopedická (vysoká tuhosť päty, nárt, päta.) Nikdy som nič podobné nevidel
Minulý rok som kúpil v Antoshke skvelé ortopedické lacné české alebo slovenské firmy, nepamätám si meno

Všeobecne platí, že topánky radšej vybrať v obchodoch Hoci o niečo drahšie ako na internete, ale výber modelov je viac. Áno, a s veľkosťou a-nie, je veľmi ťažké rozhodnúť Napríklad. na veľkosti mriežky s Kidstaff, syn by musel mať veľkosť 28 Miniman. Ale obchod sa ukázalo, že potrebujeme 29 str. A nie je to v centimetroch. a vlastnosti modelu

Online obchod Malý Muk

Nákupný košík:

Články - Malý Muk

Pri nákupe topánok nezabudnite poznamenať, že výrobcovia, aj keď špecifikujú veľkosť, v praxi sa môžu líšiť, dokonca aj v jednej spoločnosti sú malé aj veľké modely. V tomto ohľade, ak si kúpite topánky bez toho, aby ste sa snažili, musíme poznať dĺžku nohy dieťaťa v stoji, potom budeme môcť vybrať správne topánky pre vaše dieťa.

Detská obuv Ortopedia sa vyrába špeciálne pre rodičov, ktorí sa starajú o zdravie svojho dieťaťa. Ako je známe, ortopedické detské topánky sú potrebné nielen pre tých, ktorí sa aktívne zapájajú do športu (napríklad navštevujú špeciálne školy), ale aj jednoducho pre každé dieťa žijúce v modernom meste.

Ľudská anatómia nie je určená pre tvrdé dlažby, tvrdé podlahy a iné podobné „kúzla“ veľkého mesta - a preto je veľmi dôležité začať sa starať o zdravie vášho dieťaťa už od útleho veku, zatiaľ čo jeho kosti sa len formujú a rastú. Ortopedické topánky najoptimálnejším spôsobom kombinujú rôzne systémy prenosu a rozloženia zaťaženia vo všetkých fázach pohybu, čo umožňuje nielen zabezpečiť celkovú ochranu chodidla, ale aj zaručiť jeho uchovanie vo všetkých polohách charakteristických pre chôdzu, beh alebo skákanie. Okrem toho táto obuv účinne odstraňuje pot a má baktericídne vlastnosti.

Detská obuv "Ortopédia" je viac než rozumnou voľbou pre tých rodičov, ktorí chcú svoje dieťa vychovávať úplne zdravé a bez komplikácií spojených s rozvojom kostí nôh a chrbtice.

Náš internetový obchod detskej obuvi je pohodlný spôsob, ako nakupovať kvalitné detské topánky bez opustenia domova.

Ponúkame Vám široký sortiment detskej obuvi značky ORTOPEDIA (Ortopédia), výroba Turecka.

Detská obuv ORTOPEDIA (Ortopédia) sa odporúča na prevenciu a liečbu detí s deformáciami nôh a patologickým nastavením dolných končatín. Detská obuv ORTOPEDIA (Ortopédia) sa spoľahlivo postará o nohy vášho dieťaťa a umožní im správne sa formovať.

Detská obuv ORTOPEDIA (ortopédia) sa vyrába pod dohľadom ortopédov.

Zvláštnosťou detskej obuvi značky ORTOPEDIA (ortopédia) sú len prírodné materiály využívajúce najnovšie technológie. Garantujeme najvyššiu kvalitu výrobkov.

Naše topánky spĺňajú potreby každého rodiča pri hľadaní kvalitných, pohodlných a krásnych topánok pre svoje dieťa.

MEMBREATED MOMS A DADS

Keď vaše dieťa začne svoje prvé kroky, je dôležité nedôverovať jeho nohám, obuvi.

MiNiMEN je na trhu pre detskú obuv už viac ako 30 rokov, skúsenosti ich naučili starať sa o svojich malých zákazníkov, vyrábať vhodnú obuv pre nohy, technológie a móda sa skombinovali do jednej a „zdravé“ výrobky sú vyrobené z pravej kože.

Stylisti a ortopédia spoločnosti Minimen spolupracujú na riešení rôznych spotrebiteľských otázok, aby uspokojili potreby dospievajúcich detí a ponúkli rodičom široký výber zdravých výrobkov z prírodných materiálov.

V tomto novom adresári vám poskytneme potrebné odpovede na otázky týkajúce sa zdravia a vývoja nôh. Vaše deti.

INFORMÁCIE O NAŠOM LEGE

Nohy sú najdôležitejším orgánom v ľudskom tele, čo je nevyhnutné pre výkon pohybových funkcií. Aby však mohli vykonávať túto funkciu, musia byť zdraví. Nohy sú nevyhnutné v našich životoch, od chvíle, keď sa dostanú na nohy až do posledného okamihu života, budú nás niesť na sebe. Jedna noha sa skladá z 26 kostí. Kosti oboch nôh tvoria 1/4 kostí celého tela. Tento veľmi zložitý orgán sa skladá z 33 spojov a 100 šliach. V každodenných činnostiach pohybu našich životov nohy niesli veľa nákladu. To je dosť na vysvetlenie, ktorý orgán je pod najväčším napätím a stresom.

Nohy novorodenca sú veľmi mäkké a elastické. Len jedna časť kostry je pevnejšia, kĺby sú slabé. Počas tohto obdobia sú svaly oslabené, funkcie pohybu nôh začínajú asi po roku.

Mnohé deti mladšie ako 1,5 roka, s plochými nohami a zakrivením, nie sú úplne vytvorené. Vo veku 7 rokov sa noha dieťaťa vytvára, ploché nohy miznú.

Počas tohto obdobia vývoja nôh, v teplom období, by mali rodičia poskytnúť deťom príležitosť chodiť po zelenej tráve a na zemi s bosými nohami. Chôdza dieťaťa v týchto prírodných podmienkach pomáha rozvoju kostí a svalov nôh. Samozrejme, obuv hrá dôležitú úlohu aj vo vývoji detskej nohy.

Stielka v topánkach Minimen pomáha správne vytvárať nohu dieťaťa počas rastu. V prvom roku môže dieťa nosiť ponožky alebo obuté topánky z mäkkej kože.

Noha musí byť chránená pred takými nepríjemnými faktormi, ako je chlad, teplo, šok. Naše výrobky sú vyrobené z mladej teľacej kože, šité ručne, v blízkosti kože nôh, ako sú rukavice, podrážka je celkom mäkká a pružná, pomáha dieťaťu ľahko sa pohybovať.

OBDOBIE PRVÝCH KROKOV

Ako sme povedali, v teplejších mesiacoch by deti mali chodiť viac na tráve alebo na zemi s bosými nohami. To umožní rýchly rozvoj nôh a svalov Vášho dieťaťa. Počas lezeckého obdobia je potrebné vybrať si pohodlnú a zdravú obuv.

Minimenin vyrába špeciálne modely s opornou zadnou pätou, ktorá zabezpečuje správnu realizáciu prvých krokov. Na druhej strane naše topánky s vysokým nosom eliminujú nebezpečenstvo vzpierania. Výpočet hmotnosti vášho dieťaťa, veľmi pružná podrážka mu pomáha ľahko sa pohybovať. Vrúbkovaný tvar podrážky zabraňuje dieťaťu v pošmyknutí a páde.

Aby ste predišli nesprávnemu držaniu tela a chôdzi, v budúcnosti vášho dieťaťa máte možnosť využiť naše produkty. Pre správnu chôdzu malých detí je veľmi dôležitá hmotnosť topánok, ktoré budú nosiť. Nemalo by to byť zaťaženie dieťaťa.

Takéto topánky sú príčinou nepríjemného pocitu vlhkosti.

Tiež pozýva zdravú nohu vo svete bakteriálnych ochorení. Vnútorná a vonkajšia štruktúra topánky je kompletne vyrobená z pravej teľacej kože, ktorá absorbuje pot malej nohy a umožňuje jej dýchať.

Vnútri topánky je mäkká antibakteriálna stielka, ktorá chráni nohu dieťaťa pred možnými bakteriálnymi chorobami.

Noha dieťaťa produkuje 8-10 litrov potu v jednom roku. Topánky vyrobené z umelého materiálu dávajú nohám rovnaký pocit, ako keby ste na nohy položili plastový sáčok.

MiNiMEN vám ponúka širokú škálu obuvi pre pohodlie vašich najmenších.

Najdôležitejšou podmienkou pri výrobe detskej obuvi je uspokojiť potreby rastúcej nohy dieťaťa. Na druhej strane je estetický vzhľad topánok pre deti veľmi dôležitý. Vysoká kvalita, inovatívny dizajn a pohodlie našich modelov vždy uspokojí potreby a túžby detí.

• Mäkká termoplastická podrážka našich výrobkov prispieva k rovnomernej chôdzi dieťaťa na tvrdom povrchu, vnútorné mäkké stielky majú záruku pohodlia pre nohy dieťaťa.

• Naše výrobky sú určené pre malé deti, a preto majú maximálnu ľahkosť.

• Minimen produkuje ideálne zdravé detské topánky, ktoré majú maximálny komfort, priedušnosť, vyrobené z pravej kože.

• Pre nohy s vysokým zdvihom sú k dispozícii špeciálne modely ľahkých topánok.

• Stielka systému „SOFT efekt“ umožní dieťaťu pohodlne sa pohybovať aj na nerovnom povrchu. Okrem toho, anatomická antibakteriálna vnútorná stielka z latexu, ktorá je pokrytá 11 kožou.

Prečo minimálne ortopédia?

Prehlbovanie topánky eliminuje zaťaženie detských prstov a nechtov, široká nosná časť topánky poskytuje voľný pohyb prstov, ktoré počas tvorby detskej nohy zabraňujú tvorbe valgusovej deformity a plochých nôh.

Výrobky sú vyrobené z hygienických, prírodných a elastických materiálov, vďaka čomu sa naša značka obuvi odporúča pre mobilný a aktívny životný štýl Vášho dieťaťa.

Vnútorná ortopedická stielka a tuhá chrbát podopierajú nohu zozadu a zabraňujú vzniku pazúrov.

Mäkká vnútorná vložka Soft Effekt 'robí vaše dieťa pohodlným a pohodlným pri pohybe.

Aby sa predišlo preklzávaniu nôh dopredu, čím sa vytvára zaťaženie prstov na nohách, ktoré je možné pri nosení topánky na vysokom podpätku, ako aj na zabránenie krížovej roviny, vyrábame modely na plochej podrážke, zaisťujúce voľný pohyb.

V prvých rokoch života deti trávia veľa energie pri chôdzi, aby sa šetrili energiou, ponúkame ľahké modely. Zadný kryt zakrýva zápästie nohy.

Vnútorná a vonkajšia štruktúra topánok zo 100% pravej kože (okrem niektorých modelov), zaisťuje zmenu absorpcie vzduchu a vlhkosti, je obzvlášť vhodná pre deti s vysokým potením.

Naša spoločnosť neustále uplatňuje nové technológie vo výrobe svojich výrobkov a nadväzuje na módny dizajn.

Detská ortopedická obuv je nevyhnutná pre prevenciu deformácií nôh a jej správny vývoj, takže mnohí lekári odporúčajú deťom kupovať len také topánky.

MINIMA WINTER MEMBRANE

Nakoniec sa objavili zimné ortopedické membránové topánky Minimen (Minimen), teraz nemusíte kupovať vložky a vkladať ich do zimných detských topánok. Zimné membránové topánky Minimen (Minimen) spĺňajú všetky požiadavky detskej ortopedickej obuvi.

Výhody detskej zimnej obuvi Miniman je teplá, priedušná, vodotesná a spĺňa všetky požiadavky detskej ortopedickej obuvi.

V zimnej kolekcii 2012-2013 sa vyrábajú modely od 21. po 36. veľkosť. Pre chlapcov, model topánok s dvoma suchými zipsami, s tromi suchými zipsami; pre dievčatá model topánky so šnurovaním a topánkami s tromi suchými zipsami.

1. Termoplastická podrážka, odolná voči teplotám -40 stupňov, nekĺzne na mokrom a klzkom povrchu. Podrážka je špeciálne navrhnutá pre chladné počasie.

2. Stielka vo vnútri topánky je vyrobená vo forme ponožky, ktorá poskytuje voľnú výmenu vzduchu, má zlepšenú ochranu s vodotesnou membránou Sympatex.

3. Pravá teľacia koža použitá v

ktorý vďaka svojim vlastnostiam umožňuje, aby vzduch prechádzal, ale nezvlhčuje.

4. Membrána Sympatex vyrobená z tkaného materiálu zaisťuje voľnú výmenu vzduchu, hlavnou výhodou je, že nepropúšťa vlhkosť.

5. Jazýček na obuv je šitý s ochranou, zvyšuje odolnosť voči vode v dôsledku zlepšeného špongiovitého materiálu.

6. Teplé fleecy polstrovanie vo vnútri topánky je vyrobené zo 100% prírodnej vlny.

7. Široká špička zimnej topánky Miniman poskytuje pohodlné nosenie a použitie.

8. Veľmi mäkká pätka poskytuje pohodlnejší pohyb členkového kĺbu detskej nohy.

V poslednej dobe, s rozvojom dieťaťa, počet deformácií nôh sa zvýšil - ploché nohy, clubfoot, atď To všetko sa prejavuje od detstva, z kolísky.

Starostliví rodičia kupujú krásne, drahé topánky, ktoré, bohužiaľ, vo väčšine prípadov nesedia dieťaťu. Okrem toho ovplyvňuje tvrdý povlak obklopujúci dieťa v meste.

Deti s vyššie uvedenými deformáciami nôh nemôžu nosiť bežnú obuv vyrobenú z výroby, dokonca ani tú, na ktorej je ortopedická. Individuálna výroba detskej ortopedickej obuvi nie je dostupná pre každého. Ako byť? Kde je cesta von?

Vášmu dieťaťu pomôžu detskej ortopedickej spoločnosti TASHI ORTO. Od roku 1975 TASHI ORTO úspešne pôsobí na svetovom trhu s obuvou. Dnes je spoločnosť jedným z lídrov vo výrobe detskej ortopedickej obuvi. Firma vyrába skutočné detské ortopedické profylaktické topánky - husarské, malé deti a predškolské topánky od 17 do 30 veľkostí. Sortiment týchto topánok zahŕňa sandále, topánky, nízke topánky, mokasíny a topánky.

Detská ortopedická obuv značky TASHI ORTO

- predovšetkým preventívne.

Hlavným cieľom tejto topánky je zabrániť patológii a správnej tvorbe klenby chodidla. Najdôležitejšou výhodou tejto topánky je prítomnosť ortopedickej stielky prilepenej v továrni, ktorej účelom je zabrániť výskytu plochej nohy a úľavy od bolesti pri chôdzi.

Obuv tejto značky sa predáva v Rusku už viac ako 12 rokov a právom získala povesť spoľahlivosti a kvality.

Úspešne sa realizuje aj napriek obdobiu - existujú modely pre dom (celoročné) a ulice v dosahu. Obuv je plne prispôsobená ruským poveternostným podmienkam. Rozumné ceny pomáhajú úspešnej realizácii. V procese nosenia potvrdila vysokú kvalitu, trvanlivosť, praktickosť.

Ortopedická obuv TASHI ORTO je svet farieb a zdravia našich detí. Pri výrobe tejto obuvi sa používajú iba prírodné vysoko kvalitné materiály: koža a nubuk, ktoré umožňujú „dýchať“ nohu.

Špecialisti (ortopédi, pediateri, neuropatológovia) si všimnú praktickosť, pohodlie a komfort tejto topánky, jej súlad s modernými požiadavkami na detskú obuv. Modely sa vyznačujú prítomnosťou vysokej pevnej päty a špecializovanej priehlavkovej vložky.

Konštrukcia upevňovacích prvkov umožňuje upevniť nohu dieťaťa. Je tu optimálna päta, pružná podrážka. Vďaka tomu zaisťuje správny vývoj detských nôh, a to ako preventívna obuv a ako terapeutická obuv. V súhrne môžeme povedať nasledovné: ortopedická obuv pre deti by sa mala nosiť primárne pre deti, ktoré nemajú vážne defekty chodidiel, ale potrebujú správne tvarovať nohy.

Značka TASHI ORTO je štýlový dizajn a vysoká kvalita!

Obuv má ruské hygienické osvedčenie o zhode.

Máme pravidelné partnerstvá s veľkoobchodnými zákazníkmi vo všetkých regiónoch Ruska.

Radi by sme Vás upozornili na skutočnosť, že certifikát vydaný certifikačnou agentúrou "Koža a obuv" spoločnosti OAO TsNIIKP uvádza, že obuv TASHI-ORTO sa dá použiť ako ortopedická obuv.

Vysoká kvalita detskej ortopedickej obuvi "TASHI ORTO" a jej súlad s požiadavkami je potvrdená certifikátmi a výsledkami všetkých ruských súťaží. Originalita dizajnu obuvi ako ortopedická, potvrdená dôkazom Rospatent. Topánky "TASHI ORTO" majú registrovaný patent (certifikát) pre úžitkový vzor Ruskej agentúry pre patenty a ochranné známky, víťaza všetkých ruských súťaží "Iba najlepšie pre deti" s odbornou podporou "Rostest-Moskva" Gosstandart Ruska, ocenený diplomom a známkou kvality s právom na označenie produkty, diplom prvého stupňa 6. medzinárodnej odbornej výstavy "Mama a dieťa 2003" a zlatá medaila súťaže "Najlepšie detské výrobky 2003", diplom prvého stupňa na 7. medzinárodnej výstave "Mama a dieťa 2004" ", a zlatú medailu zo súťaže" Najlepšie detské výrobky 2004 ", diplom prvého stupňa 8. medzinárodnej výstavy" Mama a dieťa 2005 "a zlatú medailu zo súťaže" Najlepšie detské výrobky 2005 ", diplom prvého stupňa 9. medzinárodnej výstavy

"Mama a dieťa 2006" a zlatá medaila súťaže "Najlepšie výrobky pre deti 2006", zlatá medaila "All-Russian mark (III. Tisícročia) Značka kvality XXI storočia - 2006", platinový odznak "All-Russian mark (III. Tisícročia) Značka kvality XXI storočia - 2006, "platinové znamenie" All-ruskej značky (III tisícročia) Značka kvality XXI storočia - 2008 ".

Detská obuv Minimen, vyrábaná v Turecku.

Obchody Minimen predstavujú v súčasnosti viac ako 20 krajín po celom svete.

Minimálne topánky sú vyrobené len z prírodných materiálov podľa GOST